Menu Zamknij

Catering Romanów, Zawada, Kamienica Polska, Koziegłowy, Poraj

Lunch dla firm Romanów, Zawada, Kamienica Polska, Koziegłowy, Poraj to świetny sposób na zorganizowanie wspólnego posiłku, integrowanie zespołu oraz zapewnienie pracownikom odświeżającego i smacznego jedzenia. Skorzystaj z usług lokalnych firm cateringowych, które oferują różnorodne menu dostosowane do preferencji żywieniowych pracowników. Możesz rozważyć różne opcje, takie jak lunchy bieżące, bufety lub pudełka lunchowe. Zapytaj pracowników o ich preferencje żywieniowe, alergie i diety specjalne, aby zapewnić różnorodność i dostosowanie menu do potrzeb zespołu.

– Lunch dla firm
Obiady dla pracowników
– Posiłki regeneracyjne
Catering
– Wesela, komunie, imieniny, urodziny, 18-stki, imprezy rodzinne, stypy

Catering Romanów, Zawada, Kamienica Polska, Koziegłowy, Poraj

Wybierz zróżnicowane dania, obejmujące zarówno opcje mięsne, jak i wegetariańskie. Staraj się uwzględnić różne smaki i kuchnie, aby każdy znalazł coś dla siebie. Organizuj lunch wokół określonego tematu, na przykład kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej czy też sezonowej. To może dodać odrobinę zabawy i oryginalności. Jeśli budżet pozwala, zorganizuj bufet, który umożliwia pracownikom wybór spośród różnych potraw i skomponowanie własnego posiłku. Jeżeli warunki pogodowe na to pozwalają, zorganizuj lunch na świeżym powietrzu, na przykład w parku lub ogrodzie.

Obiady dla pracowników Lunch dla firm

Przygotowanie domowych obiadów może być satysfakcjonujące i zdrowe.

Klasyczny rosół z kury Składniki: kurczak, marchew, pietruszka, seler, cebula, sól, pieprz, zioła. Przygotowanie: Warzywa i kurczaka gotuj w garnku z wodą. Dodaj przyprawy i gotuj, aż smaki się połączą.

Spaghetti Bolognese Składniki: mielone mięso, cebula, czosnek, pomidory, sos pomidorowy, bazylia, oregano, sól, pieprz. Przygotowanie: Smaż cebulę i czosnek, dodaj mięso, pomidory i przyprawy. Gotuj na małym ogniu.

Kurczak pieczony z ziemniakami i warzywami Składniki: plastry schabu, jajko, bułka tarta, sól, pieprz, olej do smażenia. Przygotowanie: Maceruj mięso w jajku, obtacz w bułce tartej i smaż na oleju do zrumienienia.